(recept
si oblíbilo 1373 návštěvníků)
♥♥♥LANGOŠE S POSTUPEM FAKT VÝBORNÉ!!!!!!!!!!!♥♥♥ZVLÁDNE KAŽDÝ♥♥♥
Potřebné ingredience
500g hladké mouky♥1 vejce♥ 200ml mléka♥ 1/2 kelímku kysané smetany je to přibližně 100ml♥2 lžičky soli♥ 1/2 kostky droždí♥1/2 lžičky cukru
Postup přípravy
z potřebných přísad vypracujeme těsto (můžete si udělat i kvásek), které dáme do ledničky a nejlépe do rána necháme v chladu kynout. Pak tvoříme s těsta koule a z nich placky do požadované velikosti (dělám menší ne ty mega) Já zadělávám ráno a večer peču,.(normálně na pánvi a na oleji nebo sádle)!!!!! pokud těsto zbyde nechám v igelitovém sáčku v lednici i na druhý den.
dochutíme kdo co má rád - česnek kečup tatarka sýr.
Ale dá se i na sladko ty pak po upečení potírám rozpuštěným máslem a sypu cukrem a kakaem nebo skořicí
dochutíme kdo co má rád - česnek kečup tatarka sýr.
Ale dá se i na sladko ty pak po upečení potírám rozpuštěným máslem a sypu cukrem a kakaem nebo skořicí
VŠECHNY PŘÍSADY - JÁ MÁM HOTOVÝ KVÁSEK - JE TO SNAZŠÍ
ZADĚLANÉ TĚSTO
A TAKHLE TO VYPADÁ CCA PO 8 HODINOVCE V LEDNIČCE
ASI TAKOVÉ TVOŘÍM PLACKY A OPRAVDU SE SNAŽÍM HODNĚ DO TENKA TĚSTO V RUCE VYTAHAT. A ŠUP NA PÁNEV - POZOR JE TO FOFR TAK AŤ SE VÁM NESPÁLÍ.
HOTOVO - DOBROU CHUŤ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
petrat
(upraveno)
12. 6. 2018, 17:49
naprosto úžasné .. od prvního vyzkoušení u nás frčí často, moc díky za skvělý recept !!!
sislová
(upraveno)
13. 9. 2019, 18:36
@petrat
díky
sislová
(upraveno)
18. 6. 2018, 21:34
@petrat
jarla
(upraveno)
5. 7. 2017, 22:33
Vyzkouším
sislová
(upraveno)
5. 7. 2017, 22:57
@jarla
fakt jsou boží a nejlepší
tulipanka
(upraveno)
28. 6. 2017, 18:03
ukládám vyzkouším
sislová
(upraveno)
5. 7. 2017, 21:10
@tulipanka
jsou fakt nejlepší
lenkahoff
(upraveno)
28. 6. 2017, 17:30
Nejlepšíííí
sislová
(upraveno)
5. 7. 2017, 21:09
@lenkahoff
Didinka99
(upraveno)
17. 10. 2016, 15:44
Vyborne vsem doporucuji
sislová
(upraveno)
28. 10. 2016, 22:53
@Didinka99
Nadys
(upraveno)
10. 8. 2016, 12:21
inka
(upraveno)
10. 8. 2016, 12:11
tento recept jsem sem vložila před 10 lety .. jsou opravdu nejlepší
sislová
(upraveno)
24. 8. 2016, 9:18
@inka
Ingrid máte pravdu je nej nej recept mám ze Slovenska.
Raguella
(upraveno)
10. 8. 2016, 10:51
Dobrý den,určitě vyzkouším moc ráda i Váš receptík , je milují.Mějte se moc hezky a díky za receptík.
srneckova
(upraveno)
10. 8. 2016, 9:09
Šarda
(upraveno)
5. 3. 2016, 17:03
sislová
(upraveno)
10. 8. 2016, 1:23
@Šarda
PetraRol
(upraveno)
23. 7. 2015, 22:47
danima3
(upraveno)
23. 7. 2015, 11:56
úplně pravé langoše jsou jen z vody, mouky, kvásku a soli a to jsou ty nej nej, tohle je všechno jak buchta
sislová
(upraveno)
26. 7. 2015, 23:42
@danima3
Nikdo neuvádí, že jsou pravé ale výborné jistě jsou
Mikulka2
(upraveno)
23. 7. 2015, 17:42
@danima3
co je dnes pravé,je snad jedno,hlavní je chuť ne,vy jste je zkoušela,že tak hodnotíte
laskonka333
(upraveno)
20. 7. 2015, 16:21
sislová
(upraveno)
23. 7. 2015, 10:29
@laskonka333
1921955
(upraveno)
20. 7. 2015, 12:28
Tak během 2 dnů u nás jedou langoše po strašně dlouhé době,super recept,i když jsem dala jogurt a suš kvasnice dílo se zdařilo a to překvapení nad langošema a těch pochval za mě Vám velký dík , děcka jedly i na sladko jo a smažila jsem na pánvi a šlo to krásně jsou jak dech
sislová
(upraveno)
20. 7. 2015, 13:32
@1921955
Hezký den, díky za chválu také o nich přemýšlím asi si též zadělám na větší dávku. U nás taky frčí hezké prázdniny bez nehod.
Mido25
(upraveno)
1. 3. 2015, 16:37
sislová
(upraveno)
3. 3. 2015, 17:18
@Mido25
tetakniha
(upraveno)
15. 8. 2014, 23:07
No, langoše jsem nedělala dobrých deset let, nějak jsem na ně zapomněla, tak se k nim zase vrátím a vyzkouším ty Vaše, už ani nevím jak chutnají, mňam moc se na ně těším
sislová
(upraveno)
17. 8. 2014, 11:50
@tetakniha
určitě se povedou ...pak dejte vědět
marky18
(upraveno)
28. 7. 2014, 23:38
sislová
(upraveno)
15. 8. 2014, 22:00
@marky18
PetraCal
(upraveno)
19. 6. 2014, 19:18
klanim se a ruce libam za tak uzasny recept sice jsem nemela smetanu, tak jsem dala bily jogurt a misto klasickeho drozdi pytlik suseneho, ale teda luxus, langose uzasne a moje deti se jeste ted oblizuji lepsi jak od stankare ( teda ne, ze v anglii je mame) diky diky
sislová
(upraveno)
20. 6. 2014, 23:35
@PetraCal
Peťo díky moc za krásná slovíčka to vždy potěší
JASTINKA
(upraveno)
29. 5. 2014, 20:32
Dobrý večer Marti.....dlouho jsem hledala dobrý recept na langoše,až jsem narazila na ten Váš .....Dneska jsem je dělala a nemají chybu .Lucka
Žanda2
(upraveno)
14. 5. 2014, 10:25
Můžu zadělat těsto v pekárně a nechat vykynout tam?teď v poledne a večer smažit? Díky
jafoslav
(upraveno)
16. 5. 2014, 16:21
@Žanda2
Ja som ich dnes robila v pekárni. Pol kila sa zmestí bez problému.
sislová
(upraveno)
14. 5. 2014, 20:47
@Žanda2
Myslím, že vám to v pekárně nebude stačit s místem já pekárnu nemám a omlouvám se, že píšu až teď ale dřív to nešlo.Věřím, že jste si poradila a vše je ok
Žanda2
(upraveno)
16. 5. 2014, 14:45
@sislová
Tak nakonec jsem to hodila do pekárny,vše proběhlo super a langoše byly výborné i tak Vám díky za odpověď